Blogg

Fina erbjudanden från YOGASTYRKA! 

Hej mina härliga vänner!

Vill du träna i sommar och känna att du är i form? Jag är medlem på Yogastyrka på Grevgatan 37 i Stockholm och dom har tre stycken fina sommarerbjudanden! Jag kan verkligen rekommendera er att börja på Yogastyrka. De har i mina ögon de bästa instruktörerna och bästa blandningen av olika typer av Yoga. Själv gillar jag mest Bikramyoga och Yinyoga. 

Deras erbjudanden är: 

6-gångers klippkort - 1 000 kr

3 veckors introkort - 300 kr

2 månaders sommarkort - 2 200 kr 

Korten gäller alla yoga- och styrkeklasser alla dagar i veckan och PT på morgnarna ingår också. 
Köp/beställ ditt kort här! http://www.yogastyrka.se/kop-kort/

Det finns så många olika yoga klasser så det finns alltid något som passar dig! 

Kramar från Sara.

700 kr rabatt på Aquatone! 

Hej mina härliga vänner!

Hoppas att det är jättebra med er. I detta blogginlägg ska jag berätta om en fantastisk apparat som kan göra ditt liv bättre på många plan. Jag gick för ett par veckor sen en utbildning hos Boris Aranovich på Människans Resurser. Fick lära mig det viktigaste om Aquatone. Jag hoppas att jag kan hjälpa flera att få förbättrad hälsa med denna unika apparat. Är du intresserad när du läst detta att köpa Aquatone så har jag inlett ett samarbete med Boris och du får hela 700 kr rabatt. Då skickar du bara ett mail till mig så fixar jag det. 

Finns någon universell metod för att återställa hälsa, förebygga sjukdomar och bromsa åldrandet? Kan man med en och samma metod hjälpa vid sjukdomar och besvär i leder och ryggrad, vid kroniska besvär av alla de slag eller vid sjukdomar i ögat och allergier, sömnlöshet eller högt blodtryck eller minska rynkor på en åldrande hud?

Ja, det finns en sådan metod. Aquatone påverkar alla inre organ eller kroppsdelar och återställer normala funktioner i sjuka organ och system, hos de flesta av kända sjukdomar. Att så är fallet är visat av mer än 150 vetenskapliga studier och kliniska prövningar under 14 år. Aquatone stärker immunförsvarets förmåga att bekämpa infektioner och inflammationer av olika slag. Den kan minska eller helt eliminera besvär från en mängd sjukdomar. Behandlingar med Aquatone utförs inte bara när man har hälsobesvär utan även när man vill ta bort stagnationer från kroppen, rensa kroppen och bromsa åldrande processer.

Blodet och lymfan är helt avgörande roll för kroppens alla funktioner. Eftersom elektro-magnetiska strålar återställer vattenmolekylers resonansfrekvens hos blodet och lymfan, där dessa är ur balans, förbättrar det ämnesomsättningen, förkortar inflammatoriska processer och bromsar åldrandet. På denna sida kan du läsa uttalande om Aquatone:
http://aquatone.se/uttalande-om-aquatone/
Jag vill verkligen rekommendera er att gå in och läsa dessa uttalanden. Själv har jag precis börjat använda min Aquatone men är säker på att jag kommer att få resultat. 

Nu vill jag presentera Boris Aranovich som är forskare, upphovsman till flera hälsometoder samt författare. Han är även programledare för radioprogrammet ”Bättre och bättre dag för dag”. Han driver företaget Människans Resurser AB.

Boris metoder är innovativa och vetenskapligt belagda. Konceptet är skapat för att hjälpa kroppen att ta fram sina egna resurser för att behålla hälsan och stoppa åldrandet. 

Några frågor till Boris Aranovich……- Du sa på utbildningen jag var på att du vill bli 140 år. Vad gör du för att uppnå detta mål? frågar jag. 

- Hela konceptet bygger på arbete med cellerna, att förbättra cellernas miljö, förbättra transport för cellerna – blodkärlssystem, hjälpa kroppen att öka antalet goda bakterier som skyddar oss, förbättra cellernas funktioner genom att förbättra syreupptaget, näring upptaget och ge rätt näring. Allt det är huvudregler för föryngring, svarar Boris.

- Berätta kort om Föryngringsprocessen! 

- Utgå från huvudregler man följer upp konkret program som inpräglas i vardagsliv. Program bygger på arbete med Aquatone som ta bort stagnationer och förbättrar inre miljö, andnings övningar som förbättrar syreupptaget, aktiv vatten som förbättrar inre miljö och minskar fria radikaler, arbete med Triomed som förbättrar cellernas membran och ökar upptaget av näring och syre. Med hjälp av Aquatone ökar antalet goda bakterier i kroppen. Man lär sig kunskaper om rätt mat och näring för att på rätt sätt tillföra näring till kroppen. Viktigast av allt tänka rätt för att föryngra kroppen.

- Ditt livsmotto? undrar jag.

- För att förbättra livet – håll kontroll över din tänkande! svarar Boris. 

- Du sa att det är viktigt att äta surkål, varför? Någon speciell surkål? 

- Surkål är fermenterat mat som är bästa maten för goda bakterier!

- Vilka organ i kroppen och besvär kan Aquatone förbättra ? 

- Aquatone är universell apparat som återställer miljö i blodet , lymfa, vätskor, inre organ och kroppsdelar. Vill också påminna att apparaten inte är symptom dämpande, utan hjälper kroppen att förbättra läkningsprocesser.

- Tränar du och i så fall vad? 

- Promenader och arbete med ryggraden, annars följer jag upp konceptet som lär ut till andra.

- Tror du på ett liv efter döden? frågar jag. 

- Ja, jag tror att själen är evig och det finns reinkarnationer. 

Vill du köpa denna fantastiska apparat så får du hela 700 kr rabatt. Så istället för att betala 4900 kr betalar du 4200 kr. Det går att betala av på tre månader. Jag ser det som en försäkring till sig själv. Vi lägger ofta ner pengar på kläder, bilar, prylar etc och kanske cigaretter och alkohol, men borde istället lägga ner pengar på saker som kan förbättra vår hälsa, som gör att vi mår bättre. 

Skicka mig ett mail med ditt namn, adress, telnr och mailadress om du vill köpa Aquatone och få 700 kr rabatt.

Ha en underbar fortsatt vecka!
Kramar från Sara. 

Prova HundBoxen GRATIS till ett värde av 400 kr! 

Hej mina Hunderbara vänner! 


Häromdagen hämtade jag ut en ny HundBox och det är lika spännande varje gång att se vad den innehåller. Du ser på bilden nedan vad som fanns i aprilboxen. Har du inte en hund själv är detta en jättebra present att ge bort till en hundägare. 

Jag öppnar boxen tillsammans med min hund Molle och sedan får han välja en sak som han får direkt. Boxen är fullproppad med hundgodis, snacks, tuggben och leksaker till ett värde av 400 kr. 

Du får prova den GRATIS och betalar endast portot. Det är ingen bindningstid så du har inget att förlora. En rolig box att ha tillsammans med sin hund. Jag brukar säga till Molle: ”Ska vi gå och titta i boxen?” Han vet var den finns och brukar öppna den själv. När det ätbara är slut så finns leksakerna kvar och dom blir fler och fler varje månad. 

Så bästa hundälskare gå in på denna länk så får du första boxen GRATIS:
 
Vi hörs snart igen!

Kramar från Sara.

Verisure: -Behöver du hjälp att hitta rätt larm? 

Hej mina fantastiska vänner!


Dagens blogginlägg kommer att handla om något som jag tycker är viktigt att alla har och det är ett hemlarm. Har du som läser det inte ett hemlarm så fundera om du inte ska skaffa det. Larmen avskräcker inte bara inbrottstjuven, utan varnar också för brand, vilket ger en trygghet för de boende och ger räddningstjänsten en bättre chans att rätta liv och egendom.

Om det finns en trend i branschen så är det att allt fler vill ha inbrottslarm med kameror. Det innebär att larmet ringer upp villa/lägenhets -ägarens mobiltelefon, eller till larmcentralen, och de kan då se om det är en tjuv som tagit sig in, eller om det är en förvirrad hantverkare som glömt avlarmningskoden.

Larmen kan delas in i tre kategorier nämligen: 

• Enkel larmlösning: Har en siren som börjar ljuda om någon utlöser larmet.
• Mellanlarmlösning: Har även en GSM-sändare kopplad till larmet som meddelar husägaren om att någonting händer hemma.
• Avancerad larmlösning: Larmet är även kopplat till en larmcentral som tar emot larmet och sänder en väktare till bostaden.

Det är alltid dina behov du ska sätta främst när du ska välja ett hemlarm till ditt boende. Det är väl investerade pengar och något som du kommer att leva med i vardagen under många år. Verisure är Europas mest rekommenderade larmföretag och är det populäraste hemlarmet i svenska hem. 

Verisure har en App och 9 av 10 använder appen regelbundet. 95% av nya kunder är villiga att rekommendera Verisure och de största försäkringsbolagen rekommenderar dom. De har lokal närvaro, dygnet runt öppen kundtjänst och larmcentral. De har fria väktarutryckningar som de flesta inte har. 

Vill ni läsa mer om Verisure så gå in på denna länk:

https://www.verisure.se/hemlarm.html

”Home is where your heart is!” 

Sköt om er tills vi hörs nästa gång!
Kramar från Sara.
 
 

Testa HundBoxen GRATIS! Ingen bindningstid! 

Hej mina fina vänner!

Att vi människor mår bra av att umgås med husdjur är ingen nyhet. Forskningen har länge visat hur husdjur kan göra människor friskare. Blodtryck kan sänkas och depression och stress kan minska. 

Jag personligen skulle aldrig klara av att inte ha en hund. För mig är det livskvalité på hög nivå. En ära att få vara matte till en hund och jag har sån tur att min Flatcoated retriver Molle och jag är så tajta. Men jag jobbar också för det varje dag. Det är som ett förhållande, inget kommer utan att man jobbar för det.

Det gäller att bjussa på sig själv till sin hund. Våga vara lite tokig och leka med hunden, göra roliga saker tillsammans. Använda sin mimik och skoja med hunden i vardagen. Ett tips är att leka med två roliga leksaker tillsammans med din hund. När din hund har den ena, då är den du har den roliga. På så sätt kommer hunden att älska dig för du är roligast.

Det finns så mycket man kan göra för att ha en bra relation med sin hund. Jag brukar tänka att två roliga saker varje dag ska jag göra med Molle, förutom långpromenaderna. Det kan vara alltifrån att göra sökövningar till att träna. Jag pratar mycket hela dagarna med honom också. 

Jag får också hem Duktig Vovve-boxen i mitten/slutet av varje månad. Fick en box hem häromdagen. Boxen innehåller både ätbart och leksaker. Molle och jag får en mysig stund tillsammans när vi öppnar boxen och tittar vad som finns i den. Vi är lika nyfikna båda två och det är alltid så spännande. 

I varje paket finns massor av spännande överraskningar som roliga leksaker, nyttiga godbitar och belöningar, hundben, hundprylar och mycket mer. Är det något man inte gillar så kan man alltid ge det till en hundkompis, men allt brukar gå åt. Det roliga är att leksakerna finns kvar när allt ätbart är slut. Går jättebra att ge bort till någon som har hund om du inte har någon själv. En superuppskattad present! 

Jag har inlett ett samarbete med HundBoxen och använder du min länk här får du första boxen GRATIS! (endast betala för frakten) Jag och Molle kan verkligen rekommendera dig att testa och se vad du tycker. Det är INGEN bindningstid så du har inget att förlora på att testa.

Så bästa hundälskare gå in på denna länk så får du första boxen GRATIS:

http://duktigvovve.se/?utm_source=Sara&utm_campaign=g&utm_medium=post 


Lycka till med din hund!

Kramar från er Sara.

Fotmassagematta för bara 149 kr! Gratis frakt! 

Hej mina underbara vänner!

Visste du att du kan identifiera många olika typer av hälsoproblem, både fysiska och känslomässiga, bara genom att undersöka dina fötter? Bryr du dig om dina fötter? Tyvärr får de ofta inte den uppmärksamhet de förtjänar. Våra fötter bär upp vår kroppsvikt hela dagen lång, vilket gör att det kräver extra omsorg. 

Ofta belastar vi våra fötter fel och för mycket. Långa dagar där man står mycket upp och har mer eller mindre bekväma skor kan orsaka smärta i fötterna. Många gånger belastar vi foten snett och då minskas dess prestationsförmåga. 

Fotmassage sägs enligt österländsk medicin vara vägen mot god hälsa. Det finns ett direkt samband mellan kroppens olika organ och särskilda punkter på fötterna enligt zonterapi. Fotmassage håller även våra fötter friska och spänstiga. 

Jag har köpt en fotmassagematta från Homeshop och det är ett av mina bästa köp. Det är som att gå på ”hälsans väg!” För att det verkligen ska bli av och få in rutin så gör jag det varje morgon när jag borstar tänderna. Då tar jag inte tid från något annat. Min matta ligger hela tiden utrullad utanför mitt badrum. 

Jag börjar med att stå stilla på ”fötterna” på mattan en stund. Från början hade jag tunna strumpor på, men nu har fötterna vant sig så nu är jag barfota. Sedan går jag fram och tillbaka på mattan, varvar sakta med lite snabbare. Avslutar med att stå en stund på ”fötterna” igen. 

Hela kroppen blir skönt avslappnad samtidigt som blodcirkulationen ökar och jag känner mig piggare. En superbra start på dagen! Vill man inte ha mattan utrullad är det enkelt att rulla ihop den. Gummipiggarna ger en bra stimulering. Man kan använda mattan både stående och sittandes.

Massage av fotsulorna frigör en massa spänningar vilket ger en behaglig känsla i hela kroppen. Jag rekommenderar verkligen denna matta! 

Eftersom jag är så nöjd så kontaktade jag Homeshop och frågade om vi kan göra något för mina läsare/följare så dom också får en möjlighet att uppleva hur det är att ge sina fötter en härlig massage. Dom ville gärna hjälpa till!

Så för bara 149 kr (ordninarie pris är 299 kr) så får du denna matta FRAKTFRITT! Du betalar alltså ENDAST 149 kr! Väl värt investering för dina fötter! 

Du kan beställa på två sätt:

1. Ringa tel 0320-92 210 och uppge koden ”SARA 17” för Fraktfritt och detta pris. Artikelnr är: 56-1050. Fotmassagematta!

2. Maila till: kundservice@homeshop.se och göra din beställning med koden ”SARA17” för Fraktfritt och detta pris. Artikelnr: 56-1050.

Fri frakt-erbjudandet gäller fram till 2017-02-28


Du är värd att må bra, tänka på dig själv och din hälsa!
Sköt om dig!

Kramar från er Sara. 

Gratis entré på Nattklubb!

Fadde bjuder alla att få GRATIS ENTRÉ på fredagar och lördagar på Nattklubben ”Underbara Bar” med att du säger koden: ”UNDERBARA SARA” ! 

Det kostar annars 100 kr.

Är öppet kl 18.00 – 03.00. 

Varmt Välkomna till Östgötagatan 33 vid Medborgarplatsens T-banestation! säger Fadde.

 

Sara: -Få första HundBoxen GRATIS med min länk här! 

Hej min härliga vänner!


Hoppas allt är jättebra med er! Idag kommer mitt blogginlägg att rikta sig till er som har hundar eller känner någon som har en hund. Min största lycka i livet är när jag ser att min hund Molle har en bra dag och jag kan göra roliga saker med honom. Att se hans glädje gör mig lycklig! Han får mig att må bra, får mig att skratta varje dag och är otroligt omtänksam till mig. Han är en Flatcoated retriver på 4 år. 

Precis som i ett förhållande så överraskar jag min hund ibland. Det behöver inte vara hans födelsedag, julafton, nyårsafton, alla hjärtans dag etc för att han skall få en present ifrån mig utan kan vara en helt vanlig tisdag om jag vill göra lite extra för honom. Därför har jag alltid något kul hemma till honom. 

Jag har skaffat ett abonnemang på Duktig Vovve-boxen vilket gör att jag i mitten/slutet av varje månad får en ny box hem. Det är ingen bindningstid så man kan sluta när man vill. De har tusentals nöjda kunder och du kan välja mellan tre olika boxar till liten, mellan eller stor hund. I varje paket finns massor av spännande överraskningar som roliga leksaker, nyttiga godbitar och belöningar, hundben, hundprylar och mycket mer. Är det något man inte gillar så kan man alltid ge det till en hundkompis, men allt brukar gå åt. Det roliga är att leksakerna finns kvar när allt ätbart är slut. 

Man kan själv bestämma hur ofta man vill få boxen levererat och om man behöver så kan man vänta med nästa leverans. Duktig Vovve-boxen kostar 199 kr per månad plus portot och du får en faktura med 30 dagars betalningstid. Det känner jag att jag vill bekosta till min hund och jag blir nog lika glad som han när boxen kommer, är så spännande att se vad som finns i den. Med boxen har man alltid något roligt hemma! 

Ju fler boxar man får ju mer leksaker blir det. Jag säger till min hund ”ska vi gå och titta i boxen och ha kul!” Han blir superglad och vi tar en av leksakerna och leker med den. Han vet precis att boxen har roliga saker. Ett bra sätt att hålla en bra relation med sin hund. Jag tänker att vi människor har så mycket omkring oss… vänner, jobbet, barn, hobbies mm men en hund har bara oss och det är så viktigt att ge dom ett bra liv! När man går hemifrån vill hunden att man ska komma hem, väntar på oss. Hunden vet att vi kommer tillbaka och det är lycka för hunden när vi gör det.

Precis som i ett relation människor emellan så måste du jobba för att relationen mellan dig och din hund ska vara på topp. Alla är skyldiga att ge den ett värdigt liv. Hunden är din bästa vän, en trogen kompis som står troget vid din sida oavsett vad. En älskad familjemedlem som ger dig ovillkorlig kärlek! Jag brukar tänka att två roliga saker ska jag varje dag göra med min hund. Det kan vara leka kurragömma i skogen eller trädgården, träna apportering, göra sökövningar inomhus och utomhus eller ta fram saker ur
HundBoxen och leka med något där. Sedan vilar vi tillsammans som också är viktigt och jag pratar mycket med min hund hela tiden. Långpromenader är självklara! 

På kvällen ligger jag bredvid honom tills han somnat och jag pratar med honom om hur dagen har varit och hur nästa dag ska bli. Vi har våra rutiner. För mig är min hund mitt allt! Det han gör för mig är mer än en människa någonsin har gjort. Jag är så tacksam att få vara hans matte och älskar honom så högt! 

Jag har inlett ett samarbete med HundBoxen och använder du min länk här får du första boxen GRATIS! (endast betala för frakten) Jag och Molle kan verkligen rekommendera dig att testa och se vad du tycker. Går jättebra att ge bort till någon som har hund om du inte har någon själv. En superuppskattad present! 

Så bästa hundälskare gå in på denna länk så får du första boxen GRATIS: 

http://duktigvovve.se/?utm_source=Sara&utm_campaign=g&utm_medium=post 

 

Lycka till med din hund!

Kramar från er Sara.

Hundboxen! Första är gratis! 

Molle älskar när boxen kommer! :)

Är du intresserad av att ge din/dina hundar denna otroligt fina box med massor av roliga och nyttiga saker så gå in på denna länk nedan. Ingen bindningstid. Första boxen är GRATIS! 

http://duktigvovve.se/?utm_source=Sara&utm_campaign=g&utm_medium=post

 

Boosta dina affärer! 

After-work med utsikt boostar dina affärer!

Som ni kanske vet äger Leif-Ivan Karlsson den fina båten M/S Birger Jarl som ligger nära Slussen i Stockholm.

Nu anordnas varje onsdag after works med fokus på affärsmingel ombord på fartyget M/S Birger Jarl i Stockholm.

– Här kan man träffa nya kontakter, möta upp befintliga, hänga med polare, mingla eller bara slappna av. Tanken är att alla som är intresserade ska känna sig välkomna och kunna ta för sig, säger Joakim Sköldhammar som driver båten.

 

PLATS

M/S Birger Jarl, på Södermalm (bredvid Fotografiska museet).

TID

Varje onsdag mellan 17.00 och 24.00 (From 1 februari 2017)

INTRÄDE

  Kostnadsfritt.

 

Flera supererbjudande från

O´Learys i Mall of Scandinavia! 

Hej mina vänner! 

Visst är det kul att göra saker tillsammans med familjen? Eller med sin partner alt vänner. Jag har alltid hittat på många aktiviteter med mina tre barn och det känns tomt nu när dom är vuxna att inte kunna göra det på samma sätt. Att hitta på saker tillsammans är så viktigt och stärker banden. 

Har du besökt Mall of Scandinavia som är beläget i Arenastaden i Solna? Det ligger intill Solna station och Friends Arena. Tar bara sju minuter från Stockholm city att åka dit. Det finns hela 224 butiker och restauranger där.

O´Learys ligger inne i centrumet och är världens största O´Learys. Man kan äta där, titta på över 250 TV-skärmar som visar sport, spela bowling (finns 18 banor), spela minigolf, shuffleboard, lasertag, biljard, dart och om man vill ta en drink vid en av bardiskarna. Visste ni att alla golvplattor på rad motsvarar en sträcka på över 6 mil? :) 

Jag hade förra året en tävling i samarbete med O´Learys där vinnaren fick komma och se Tommy Nilsson Julshow samt få en signerad skiva av honom. Nu ska ni få tre fina erbjudanden av mig! Så slå två flugor i en smäll som det heter och besök det stora affärscentrumet Mall of Scandinavia och samtidigt ett besök på 
O´Learys. 

Här kommer erbjudanden:

1. Äntligen måndag! Vi bjuder dig som ätit hos oss på VALFRI aktivitet i vårt eventcenter. Gäller alla måndagar i januari, februari och mars! Du väljer mellan de jag nämnde ovan! 

2. Tävling! Dela länken och gilla vår Facebook-sida så bjuder vi på en middag samt aktivitet för 4 personer (värde upp till 2000kr) 
Mer information hittar du på:
https://olearys.se/stockholm-mall-of-scandinavia/campaigns/antligen-mandag/

3. Varannan onsdag! Vi välkomnar er till vår AW, mellan 17.00-19.00! Det bjuds på lättare tilltugg. (till vänster om vår reception)

Gå gärna in och titta på hemsidan: 
https://olearys.se/stockholm-mall-of-scandinavia/

Kramar från Sara. 

Ica Maxi Haninge bjuder på rabatt! 

Hej mina fina vänner!

Känner du ibland att det är stressigt i vardagen? Gör som jag och förenkla din vardag! Hur skönt är det inte när varorna kommer hem till dörren! Du sparar både tid och pengar. Ofta är det så att man handlar alltid mer än man tänkt när man är inne i butiken. Eller hur? 

Jag har ingen körkort och bil och beställer alltid varor hem en gång i månaden. Passar då på att ta tunga eller stora varor som toalett/hushållspapper, dricka, youghurt, hundmat, tvätt & sköljmedel, rengöringsmedel etc. Förra året råkade jag ut för två operationer och fick inte använda ena handen. Vid såna tillfällen är det också en enorm hjälp att få varor hem till dörren. Jag är singel så har heller inte någon kille som kan hjälpa mig.

ICA Maxi Haninge har ett fantastiskt bageri som jag gillar med catering. Där har jag beställt flera gånger när mina tre barn har haft skolavslutningar, examen, födelsedagar mm. Jag har två hundar och tycker att det finns bra hundben på ICA Maxi Haninge. 

Eftersom jag är nästan Vegan (100% vegetarian) så tycker jag att det finns bra vegetarisk mat där och även fantastiskt goda sallader. Även färdiglagad mat. Det är mycket fräscht i butiken. 

Butiken kör ut leveranser i Haninge, Tyresö, Vendelsö, Skogås, Trångsund, Vega och i närområdet runt butiken. Finns det ej leverans till området där man bor, kan man alltid komma och hämta sin kasse på deras drive utlämning. 

Under februari bjuder Ica Maxi Haninge på 5 % rabatt i sin onlinebutik med min rabattkod ”Blogg2017”. Du måste vara inloggad för att använda rabattkoden. Den gäller inte på färdiga middagskassar. 

Så mitt tips till er att prova detta sätt för att förenkla vardagen. Gå in på www.icamaxihaninge.se och använd min rabattkod ”Blogg2017” och erhåll din rabatt. 

Jag skulle gärna vilja veta vilka varor som ni gillar på Ica Maxi Haninge. Så skicka mig gärna ett mail och berätta. Vi kanske kan tipsa varandra. :) 

Maila mig på: sara.parleros@telia.com

Dagens citat ifrån mig: 
”När pengar sätts in på ditt konto blir du gladare,
men när inspiration sätts in i din själ blir du rikare!” 

Tills vi hörs nästa gång: 
SKÖT OM DIG & DINA NÄRA OCH KÄRA!

 

Många kramar från er Sara.
Hela 10% RABATT får du på Animail.se med min kod "Sara54"! 

Hej mina fantastiska vänner!

Har precis kommit hem efter en 3-timmars långpromenad i snabb takt med min ena hund. Det bästa jag vet är vår tid tillsammans när bara han och jag hittar på något. Jag lever verkligen i nuet då, bara vi två existerar. Idag åkte vi in till stan och gick först till Fåfängan som har stans bästa utsikt och sedan runt hela söder. 

Jag vet att många av er som läser min blogg och hemsida har ett djur, en hund, katt eller något annat smådjur. Därför har jag inlett ett samarbete med Animail som jag själv köper produkter ifrån till mina hundar. Animail är mycket generösa och använder ni min kod ”Sara54” när ni beställer så får ni hela 10% Rabatt. Detta gäller hela februari och nya kunder på sitt första köp. Går att använda koden från idag. :) 

Animail.se är Sveriges största djuraffär. Har störst utbud av djurmat & tillbehör. Snabba leveranser fram till dörren. De har ett enormt sortiment! Finns allt för hund, katt, smådjur, fågel, fisk och reptil. Det finns också veterinär foder och en flik med alla olika märken om man önskar något speciellt. 

Beställer du hemleverans (utan kvittens) kostar det bara 39 :- om summan är över 500 kr. Annars 89 kr. Det går att hämta hos ombud också. Jag brukar alltid ta hemleverans, är så skönt att få hem 15 kg säckar till dörren. Du kan betala dina varor med betalkort, via direktbetalning, faktura och med avbetalning. Faktura- och avbetalning sker via Klarna. Praktiskt om man en månad har lite pengar att ta det på faktura. Djuren kommer först och måste ha vad dom behöver. Tycker jag i alla fall. 

Nu ska jag berätta vilka som är mina tio favoriter på Animail ! 

1. Viacutan Plus Pump 95 ml. 
Omega-3 och Omega-6 i flytande form. Upprätthåller en frisk hud. Viacutan Plus innehåller också olika naturliga antioxidanter som kan lindra inflammatoriska och allergiska hudreaktioner. Det är en pumpflaska och man kan ge det direkt på maten. Jag såg resultat på min Flatcoated retriver redan efter några dagar. Mycket glansig och mjuk päls. Tassarna blev fina också. Ett måste i mitt hem. 

 

2. Carnia Wolf Pressed stick White 20 cm 10-pack. Tuggben av hög kvalité.

 

3. Magnusson Hundgodis Kex 500 g. Har jag som mellanmål, beröm eller utflyktsgodis.


4. Tuggsko 12,5 cm. Finns i olika storlekar. En favorit och speciellt om jag lägger en köttbulle längst in i skon.


5. Trixie Tugg Frisbee 20 cm 10-pack. Jättekul att ha hemma. Jag kastar den och han fångar. 
Ibland vill han äta upp den. Gillar även att gå och bära en Frisbee. 


6. Bravo Tuggrulle Naturell med Torkad Kyckling 25 cm. Smakrik tuggrulle med torkat kycklingkött lindat runt. 


7. Dogman Hundpåsar med handtag 120 st. Hundpåsar måste man ändå ha. :) 


8. VGW-bälte Extension Röd. Populärt VGW-bälte som ger din hund avslappnade promenader utan drag i kopplet. Jag har flera hemma till mina hundar.


9. Fodertunna Nylon för 25 kg torrfoder. Rymmer hela 25 kg med praktisk bärrem! Superbra!


10. Royal Canin Maxi Adult 15 kg. Detta helfoder använder jag till mina hundar. Denna är för storvuxna raser, men Royal Canin har för alla åldrar och raser. Just denna säck är så skönt att få hem till dörren.

 
Jag vill bara säga att man bör vara med sin hund när man ger ett hundben, för det finns alltid en risk att det kan fastna i halsen. Tuggsko är också viktigt att vara närvarande när man ger sin hund det. Tuggknut är bra att vara försiktig med. Jag ger inte mina hundar ben med knutar. 

Det var några av mina favoriter! Gå in på http://www.animal.se och gör din beställning med min kod ”Sara54” som du får hela 10% rabatt med. Gäller hela februari. Skriv gärna och berätta vilka som är dina favoriter. Kanske jag har missat något som är bra! :) 
Mail:  sara.parleros@telia.com

Min kod skriver du i fältet ”Kampanjkod” och klicka på knappen ”Lägg till”. Rabatten dras av direkt. 

Sköt om er så hörs vi snart!

Ett citat ifrån mig:
”Dom som är osäkra på vad ”kvalitetstid” betyder,
behöver bara tillbringa några minuter med en hund!” 


 

Super-erbjudande på M/S Birger Jarl! 

Hej alla fantastiska vänner!

Kan du ta dig tid för dig själv utan att få dåligt samvete? Är det okej för dig att ta det lugnt och sakta ner livet ibland? Tillbringar du tid med människor som får dig att skratta? Underhåller du relationer som får dig att må bra i dig själv ? Hur bra är du på att ta hand om dig själv och även vårda ditt förhållande om du har en partner?

Du ska vara med dig själv hela livet så gör ditt liv till en rolig och intressant upplevelse. Vi behöver alla hitta på saker ibland för att må bra. Jag gillar att gå på bio, teater, gå på föreläsningar, vara ute i skogen med mina hundar och ibland åka på en dygnskryssning. Jag känner många par som ibland tar in på ett hotell för att komma hemifrån en natt och även för att vårda förhållandet. Kanske finns det småbarn med i bilden och då om något är det viktigt att en natt ibland få komma iväg.

Är man inte i ett förhållande kan det ändå vara skönt med ett litet miljöombyte ibland. Snart är det februari och Alla hjärtans Dag. Jag ska nu ge er ett bra tips för att unna dig/er egen tid och detta kan du även ge bort i present till din partner eller en vän. Går att fixa presentkort! :) 

Superentreprenören Leif-Ivan Karlsson är stolt ägare till båten M/S Birger Jarl. Den ligger nära Slussen i Stockholm. Han har låtit den renoveras och planen är att hon ska bli Stockholms nya maritima nöjescenter. Nyårsafton på M/S Birger Jarl blev en succé och även Halloweenfesten.

M/S Birger Jarl är ett fartyg med sex däck. På övre däck finns ett soldäck. Sommartid är det fantastiskt att sitta där men du har även en slående utsikt över Stockholm och Gamla Stan vintertid. På däck 6 finns Skybar och på fjärde däck finns receptionen samt restaurang Roslagen där det också serveras en härlig frukostbuffé. Det finns 177 hytter på båten, alla inredda med traditionell marin- och sjöfartdesign.

Hytterna varierar från enkla små rum med delat badrum till större rum med eget badrum och fönster. Det finns allt från Standard hytter till Superior hytter. Det finns även billigare alternativ på hytter. Ett enkelrum kan du få för 399 kr per natt. Reception är öppen 24 timmar och incheckning är från kl 15.00 och utcheckning kl 11.00. Sänglinne och handdukar ingår i priset.

Första kryssningen är 11 mars och ungefär från mitten av maj kommer M/S Birger Jarl i stort sett att gå varje lördag och söndag hela sommaren.

BOKAR DU EN STANDARD HYTT ELLER SUPERIOR INGÅR FRUKOST  T OM 31/3 2017 !

Om du går in på:  www.msbirgerjarl.se  så kan du se vilka dagar det är event/nöjen på båten. Jag kan verkligen rekommendera dig/er att uppleva en natt på detta unika, fantastiska skepp! Kanske för att få egen tid själv, med din partner eller vän. Kanske för att kombinera nöje med avkoppling. För dig som ej bor i Stockholm är detta ett bra boende-alternativ.

Du kan göra en bokning på denna mail: booking@msbirgerjarl.se

Det var dagens tips ifrån mig! :) 

 

SKÖT OM DIG! KRAMAR FRÅN ER SARA.

Fina rabatter och erbjudande från Hermans Restaurang!

ERBJUDANDE FRÅN HERMANS RESTAURANG I STOCKHOLM! 

 

Studentrabatter:

Hermans restaurang erbjuder studenter att få köpa buffén för 50% rabatt vid köp av valfri dryck och uppvisande av giltig student legitimation. Observera att erbjudandet är giltigt från kl.15 vardagar, hela lördag, söndag och röda dagar. 

Happy Monday  -Lunchpris på buffén hela dagen!

Tempting Tuesday  -Halva priset på fika hela dagen!

Pensionärsrabatt: 100 kr på tisdagar hela dagen!

 

Skaffa medlemskort på Hermans och få följande:
 
Gratis buffé och dessert på din födelsedag
 
5% rabatt på ordinarie pris
 
Specialerbjudanden via e-post
 
Pris: 150kr
 
Finns att köpa i kassan. 
Giltighetstid: 1 år från köpdatum. 

 

Fjällgatan 23B
116 28 Stockholm
Telefon: 08-6439480

info@hermans.se
http://www.hermans.se

TÄVLINGSDAX! Tommy Nilssons Julshow & signerad skiva!

TÄVLINGSDAX! Var med och tävla om 2 biljetter till Tommy Nilsson Julshow & en signerad CD-skiva med honom!  Värde: 620 kr!

O´Learys i Mall of Scandinavia är snäll och sponsrar mig med det. För att vara med i tävlingen vill jag att du skickar mig ett PM på min Facebook med svaren på frågorna nedan och ditt namn samt adress så vi kan skicka biljetterna och skivan till dig. Jag kommer att skriva av svaren, lägga alla lappar i en skål och dra en vinnare lördag efter kl 16.

 

Fråga 1.

Vilket år var Tommy Nilsson med i Melodifestivalen med låten ”En dag” och hur gick det?

 

Fråga 2.

Vilket år var han med i Melodifestivalen med låten ”Jag tror på människan” och hur gick det?

 

Fråga 3.

Till vilket datum har Tommy Nilsson sin julshow på O´Learys i Mall of Scandinavia?

 

Senast svar vill jag ha lördag 10 dec kl 16.00

Skicka ett PM här på Facebook till mig!

 

Ser fram emot ditt svar!

LYCKA TILL!
Kramar från er Sara. 

Välkommen till Tommy Nilssons Julshow på

O'LEARYS STOCKHOLM MALL OF SCANDINAVIA!

Fri Frakt med Mathem! 

 

Tycker du att det är jobbigt att få hem matvaror? Tycker du att det är svårt att hinna med att få tid att handla? Är du utan körkort och bil som jag? Har du precis flyttat och behöver snabbt få hem matvaror och andra produkter som man behöver i ett hem? Har du kroppsliga problem och har svårt att bära? Vill du få mer tid över till annat än att åka och handla?

Då har jag lösningen! Jag blir glad om jag kan hjälpa andra att få det lättare i vardagen. 

 

Testa Mathem en gång och jag lovar att du blir nöjd!

Du beställer varor på www.mathem.se

 

ERBJUDANDE ifrån mig:

 

SKRIV KODEN ”SARAFRI” I KASSAN SÅ FÅR DU FRI FRAKT! DETTA ERBJUDANDE GÄLLER 3 GGR vid köp över 800 kr. 

 

Arken Zoo

 

Hej!
Jag vill varmt rekommendera att köpa djurartiklar på Arken Zoo. Dom har mängdrabatter så kolla denna länk:

https://www.arkenzoo.se/stafflingsprodukter

Hälsningar Sara. 

Testa Yoga på YogaStyrka i Stockholm! 

Jag vill ge er ett supererbjudande här:


PROVA ATT YOGA HUR MYCKET DU VILL 
PÅ YOGASTYRKA I 3 VECKOR 
FÖR ENDAST 300 KR! 

Om du går in på www.yogastyrka.se under priser så kan du köpa 3-veckorskortet där samt boka upp din första klass. Det finns sen om du vill fortsätta att köpa 10 ggr klippkort, månadskort mm. 

 

Det finns många olika yoga klasser så det finns alltid något som passar dig! :)