Blogg

Vägledning i livet? Kontakta Medium Shirin.

2016-11-08

Har du funderat på att gå till ett Medium? Eller varit hos någon och vill gå igen? Känner du att du behöver vägledning i livet? Har du frågor som du vill ha svar på? 

Kontakta då certfierad Medium SHIRIN! Hon finns i Solna i Stockholm men tar även emot via telefon. Shirin är mycket duktig och jag kan rekommendera henne varmt! Alla som jag känner som varit hos henne eller haft seans via telefon med henne har varit jätte nöjda. Hon tar endast 500 kr för en timme.

Du når henne på mobil: 073-9728013. Det går jättebra att skicka sms till henne.

Lycka till! :) 

 

Referens seans/vägledning genom telefon: 

- Jag heter Åsa Jonsson Sandén och har haft seans via telefon med Shirin. Jag fick en "Aha-upplevelse" och allt som Shirin sade stämde in, även om personer som står mig närmast. Och det absolut häftigaste; att hon beskrev mig genom telefon! Hon prickade helt rätt i hur jag ser ut. Jag kan rekommendera henne varmt! Jag är hennes största fan! :) Kram! Åsa. 

 

Referens seans/vägledning genom personligt möte och via telefon:

- Jag heter Claes och jag har haft förmånen att få rådgivning av Shirin både genom personligt möte och via telefon. Shirin är oerhört träffsäker och kan återge en detaljrikedom som är sällsynt och hon ger såväl bredd som djup på historik, nutid och det som ligger framför en, med fina nyanser och en lätthet i att visualisera det hon ser. Shirin är oerhört äkta och sätter sitt rykte i pant för att visa på riktigheten och trovärdigheten i det hon förmedlar. Jag kan med värme och stolthet rekommendera Shirin. Att få tillbringa en stund i samtal med henne, är en fantastisk förmån.  Kram, Claes.

 

Referens seans/vägledning genom telefon: 

- Jag heter Katarina och har tidigare varit skeptiskt till medium men efter att ha talat med Shirin så har jag totalt ändrat uppfattning.  Jag fick berättat saker ut mitt liv som hon omöjligt kunde ha information om och dessutom information om vad som komma skulle. Jag är så lycklig att min väg korsats med Shirin! Kram, Katarina. 

 

Detta är Shirin, en fantastisk duktig medium! 

 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden