Blogg

Sara: -Få första HundBoxen GRATIS med min länk här! 

2017-02-10

Hej min härliga vänner!


Hoppas allt är jättebra med er! Idag kommer mitt blogginlägg att rikta sig till er som har hundar eller känner någon som har en hund. Min största lycka i livet är när jag ser att min hund Molle har en bra dag och jag kan göra roliga saker med honom. Att se hans glädje gör mig lycklig! Han får mig att må bra, får mig att skratta varje dag och är otroligt omtänksam till mig. Han är en Flatcoated retriver på 4 år. 

Precis som i ett förhållande så överraskar jag min hund ibland. Det behöver inte vara hans födelsedag, julafton, nyårsafton, alla hjärtans dag etc för att han skall få en present ifrån mig utan kan vara en helt vanlig tisdag om jag vill göra lite extra för honom. Därför har jag alltid något kul hemma till honom. 

Jag har skaffat ett abonnemang på Duktig Vovve-boxen vilket gör att jag i mitten/slutet av varje månad får en ny box hem. Det är ingen bindningstid så man kan sluta när man vill. De har tusentals nöjda kunder och du kan välja mellan tre olika boxar till liten, mellan eller stor hund. I varje paket finns massor av spännande överraskningar som roliga leksaker, nyttiga godbitar och belöningar, hundben, hundprylar och mycket mer. Är det något man inte gillar så kan man alltid ge det till en hundkompis, men allt brukar gå åt. Det roliga är att leksakerna finns kvar när allt ätbart är slut. 

Man kan själv bestämma hur ofta man vill få boxen levererat och om man behöver så kan man vänta med nästa leverans. Duktig Vovve-boxen kostar 199 kr per månad plus portot och du får en faktura med 30 dagars betalningstid. Det känner jag att jag vill bekosta till min hund och jag blir nog lika glad som han när boxen kommer, är så spännande att se vad som finns i den. Med boxen har man alltid något roligt hemma! 

Ju fler boxar man får ju mer leksaker blir det. Jag säger till min hund ”ska vi gå och titta i boxen och ha kul!” Han blir superglad och vi tar en av leksakerna och leker med den. Han vet precis att boxen har roliga saker. Ett bra sätt att hålla en bra relation med sin hund. Jag tänker att vi människor har så mycket omkring oss… vänner, jobbet, barn, hobbies mm men en hund har bara oss och det är så viktigt att ge dom ett bra liv! När man går hemifrån vill hunden att man ska komma hem, väntar på oss. Hunden vet att vi kommer tillbaka och det är lycka för hunden när vi gör det.

Precis som i ett relation människor emellan så måste du jobba för att relationen mellan dig och din hund ska vara på topp. Alla är skyldiga att ge den ett värdigt liv. Hunden är din bästa vän, en trogen kompis som står troget vid din sida oavsett vad. En älskad familjemedlem som ger dig ovillkorlig kärlek! Jag brukar tänka att två roliga saker ska jag varje dag göra med min hund. Det kan vara leka kurragömma i skogen eller trädgården, träna apportering, göra sökövningar inomhus och utomhus eller ta fram saker ur
HundBoxen och leka med något där. Sedan vilar vi tillsammans som också är viktigt och jag pratar mycket med min hund hela tiden. Långpromenader är självklara! 

På kvällen ligger jag bredvid honom tills han somnat och jag pratar med honom om hur dagen har varit och hur nästa dag ska bli. Vi har våra rutiner. För mig är min hund mitt allt! Det han gör för mig är mer än en människa någonsin har gjort. Jag är så tacksam att få vara hans matte och älskar honom så högt! 

Jag har inlett ett samarbete med HundBoxen och använder du min länk här får du första boxen GRATIS! (endast betala för frakten) Jag och Molle kan verkligen rekommendera dig att testa och se vad du tycker. Går jättebra att ge bort till någon som har hund om du inte har någon själv. En superuppskattad present! 

Så bästa hundälskare gå in på denna länk så får du första boxen GRATIS: 

http://duktigvovve.se/?utm_source=Sara&utm_campaign=g&utm_medium=post 

 

Lycka till med din hund!

Kramar från er Sara.

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden