Blogg

Verisure: -Behöver du hjälp att hitta rätt larm? 

2017-03-24

Hej mina fantastiska vänner!


Dagens blogginlägg kommer att handla om något som jag tycker är viktigt att alla har och det är ett hemlarm. Har du som läser det inte ett hemlarm så fundera om du inte ska skaffa det. Larmen avskräcker inte bara inbrottstjuven, utan varnar också för brand, vilket ger en trygghet för de boende och ger räddningstjänsten en bättre chans att rätta liv och egendom.

Om det finns en trend i branschen så är det att allt fler vill ha inbrottslarm med kameror. Det innebär att larmet ringer upp villa/lägenhets -ägarens mobiltelefon, eller till larmcentralen, och de kan då se om det är en tjuv som tagit sig in, eller om det är en förvirrad hantverkare som glömt avlarmningskoden.

Larmen kan delas in i tre kategorier nämligen: 

• Enkel larmlösning: Har en siren som börjar ljuda om någon utlöser larmet.
• Mellanlarmlösning: Har även en GSM-sändare kopplad till larmet som meddelar husägaren om att någonting händer hemma.
• Avancerad larmlösning: Larmet är även kopplat till en larmcentral som tar emot larmet och sänder en väktare till bostaden.

Det är alltid dina behov du ska sätta främst när du ska välja ett hemlarm till ditt boende. Det är väl investerade pengar och något som du kommer att leva med i vardagen under många år. Verisure är Europas mest rekommenderade larmföretag och är det populäraste hemlarmet i svenska hem. 

Verisure har en App och 9 av 10 använder appen regelbundet. 95% av nya kunder är villiga att rekommendera Verisure och de största försäkringsbolagen rekommenderar dom. De har lokal närvaro, dygnet runt öppen kundtjänst och larmcentral. De har fria väktarutryckningar som de flesta inte har. 

Vill ni läsa mer om Verisure så gå in på denna länk:

https://www.verisure.se/hemlarm.html

”Home is where your heart is!” 

Sköt om er tills vi hörs nästa gång!
Kramar från Sara.
 
 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden