Välkommen

Hej! Det finns mycket att läsa på min hemsida, men jag vill också säga att jag inte uppdaterar den längre sen ett par år tillbaka. Kanske blir i framtiden. Kram så länge! 

 

Hej på er!

Sara Pärleros heter jag och bor i ett fint hus med mina två hundar som heter Molle och Milton. Jag har tre utflugna barn. Mitt största intresse är mina hundar och att träna och då speciellt yoga i alla former men speciellt Bikram Yoga. Jag har jobbat på gym som medlemsrådgivare och spinningledare i många år men byter nu inriktning vid 54 års ålder.

Blev i maj 2017 klar utbildad Hundskötare och är även utbildad Hundpsykolog, Hälsopedagog, KBT/NLP/MI/ SÄLJ samt Livscoach. Utbildad Spinning, Gympa, Yin Yoga och Stavgångsledare. Jag vill ständigt utveckla mig och går på olika utbildningar så ofta jag kan, liksom föreläsningar som man också lär sig mycket av. Frilansjournalist är jag också samt Massör och mycket mera. 

Man kan säga att jag är en mycket kreativ tjej, målmedveten, omtänksam, skrivglad, positiv, trevlig och ordentligt. Jag tycker också om planering och planerar alltid mina dagar, det måste man när man har hund och lever ett hundliv. Jag är uppvuxen i Vaxholm så är beroende på sommaren att åka ofta ut i skärgården. Det blir många båtturer. Kan berätta att jag är Vegan och försöker att hjälpa djuren så mycket jag kan. Nu vet ni lite mer om mig! :)

Jag hoppas att du vill följa min blogg! 

Många kramar från Sara.