Blogg

Ica Maxi Haninge bjuder på rabatt! 

2017-01-28

Hej mina fina vänner!

Känner du ibland att det är stressigt i vardagen? Gör som jag och förenkla din vardag! Hur skönt är det inte när varorna kommer hem till dörren! Du sparar både tid och pengar. Ofta är det så att man handlar alltid mer än man tänkt när man är inne i butiken. Eller hur? 

Jag har ingen körkort och bil och beställer alltid varor hem en gång i månaden. Passar då på att ta tunga eller stora varor som toalett/hushållspapper, dricka, youghurt, hundmat, tvätt & sköljmedel, rengöringsmedel etc. Förra året råkade jag ut för två operationer och fick inte använda ena handen. Vid såna tillfällen är det också en enorm hjälp att få varor hem till dörren. Jag är singel så har heller inte någon kille som kan hjälpa mig.

ICA Maxi Haninge har ett fantastiskt bageri som jag gillar med catering. Där har jag beställt flera gånger när mina tre barn har haft skolavslutningar, examen, födelsedagar mm. Jag har två hundar och tycker att det finns bra hundben på ICA Maxi Haninge. 

Eftersom jag är nästan Vegan (100% vegetarian) så tycker jag att det finns bra vegetarisk mat där och även fantastiskt goda sallader. Även färdiglagad mat. Det är mycket fräscht i butiken. 

Butiken kör ut leveranser i Haninge, Tyresö, Vendelsö, Skogås, Trångsund, Vega och i närområdet runt butiken. Finns det ej leverans till området där man bor, kan man alltid komma och hämta sin kasse på deras drive utlämning. 

Under februari bjuder Ica Maxi Haninge på 5 % rabatt i sin onlinebutik med min rabattkod ”Blogg2017”. Du måste vara inloggad för att använda rabattkoden. Den gäller inte på färdiga middagskassar. 

Så mitt tips till er att prova detta sätt för att förenkla vardagen. Gå in på www.icamaxihaninge.se och använd min rabattkod ”Blogg2017” och erhåll din rabatt. 

Jag skulle gärna vilja veta vilka varor som ni gillar på Ica Maxi Haninge. Så skicka mig gärna ett mail och berätta. Vi kanske kan tipsa varandra. :) 

Maila mig på: sara.parleros@telia.com

Dagens citat ifrån mig: 
”När pengar sätts in på ditt konto blir du gladare,
men när inspiration sätts in i din själ blir du rikare!” 

Tills vi hörs nästa gång: 
SKÖT OM DIG & DINA NÄRA OCH KÄRA!

 

Många kramar från er Sara.
Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden