Blogg

Fotmassagematta för bara 149 kr! Gratis frakt! 

2017-02-18

Hej mina underbara vänner!

Visste du att du kan identifiera många olika typer av hälsoproblem, både fysiska och känslomässiga, bara genom att undersöka dina fötter? Bryr du dig om dina fötter? Tyvärr får de ofta inte den uppmärksamhet de förtjänar. Våra fötter bär upp vår kroppsvikt hela dagen lång, vilket gör att det kräver extra omsorg. 

Ofta belastar vi våra fötter fel och för mycket. Långa dagar där man står mycket upp och har mer eller mindre bekväma skor kan orsaka smärta i fötterna. Många gånger belastar vi foten snett och då minskas dess prestationsförmåga. 

Fotmassage sägs enligt österländsk medicin vara vägen mot god hälsa. Det finns ett direkt samband mellan kroppens olika organ och särskilda punkter på fötterna enligt zonterapi. Fotmassage håller även våra fötter friska och spänstiga. 

Jag har köpt en fotmassagematta från Homeshop och det är ett av mina bästa köp. Det är som att gå på ”hälsans väg!” För att det verkligen ska bli av och få in rutin så gör jag det varje morgon när jag borstar tänderna. Då tar jag inte tid från något annat. Min matta ligger hela tiden utrullad utanför mitt badrum. 

Jag börjar med att stå stilla på ”fötterna” på mattan en stund. Från början hade jag tunna strumpor på, men nu har fötterna vant sig så nu är jag barfota. Sedan går jag fram och tillbaka på mattan, varvar sakta med lite snabbare. Avslutar med att stå en stund på ”fötterna” igen. 

Hela kroppen blir skönt avslappnad samtidigt som blodcirkulationen ökar och jag känner mig piggare. En superbra start på dagen! Vill man inte ha mattan utrullad är det enkelt att rulla ihop den. Gummipiggarna ger en bra stimulering. Man kan använda mattan både stående och sittandes.

Massage av fotsulorna frigör en massa spänningar vilket ger en behaglig känsla i hela kroppen. Jag rekommenderar verkligen denna matta! 

Eftersom jag är så nöjd så kontaktade jag Homeshop och frågade om vi kan göra något för mina läsare/följare så dom också får en möjlighet att uppleva hur det är att ge sina fötter en härlig massage. Dom ville gärna hjälpa till!

Så för bara 149 kr (ordninarie pris är 299 kr) så får du denna matta FRAKTFRITT! Du betalar alltså ENDAST 149 kr! Väl värt investering för dina fötter! 

Du kan beställa på två sätt:

1. Ringa tel 0320-92 210 och uppge koden ”SARA 17” för Fraktfritt och detta pris. Artikelnr är: 56-1050. Fotmassagematta!

2. Maila till: kundservice@homeshop.se och göra din beställning med koden ”SARA17” för Fraktfritt och detta pris. Artikelnr: 56-1050.

Fri frakt-erbjudandet gäller fram till 2017-02-28


Du är värd att må bra, tänka på dig själv och din hälsa!
Sköt om dig!

Kramar från er Sara. 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden