Blogg

Flera supererbjudande från

O´Learys i Mall of Scandinavia! 

2017-01-28

Hej mina vänner! 

Visst är det kul att göra saker tillsammans med familjen? Eller med sin partner alt vänner. Jag har alltid hittat på många aktiviteter med mina tre barn och det känns tomt nu när dom är vuxna att inte kunna göra det på samma sätt. Att hitta på saker tillsammans är så viktigt och stärker banden. 

Har du besökt Mall of Scandinavia som är beläget i Arenastaden i Solna? Det ligger intill Solna station och Friends Arena. Tar bara sju minuter från Stockholm city att åka dit. Det finns hela 224 butiker och restauranger där.

O´Learys ligger inne i centrumet och är världens största O´Learys. Man kan äta där, titta på över 250 TV-skärmar som visar sport, spela bowling (finns 18 banor), spela minigolf, shuffleboard, lasertag, biljard, dart och om man vill ta en drink vid en av bardiskarna. Visste ni att alla golvplattor på rad motsvarar en sträcka på över 6 mil? :) 

Jag hade förra året en tävling i samarbete med O´Learys där vinnaren fick komma och se Tommy Nilsson Julshow samt få en signerad skiva av honom. Nu ska ni få tre fina erbjudanden av mig! Så slå två flugor i en smäll som det heter och besök det stora affärscentrumet Mall of Scandinavia och samtidigt ett besök på 
O´Learys. 

Här kommer erbjudanden:

1. Äntligen måndag! Vi bjuder dig som ätit hos oss på VALFRI aktivitet i vårt eventcenter. Gäller alla måndagar i januari, februari och mars! Du väljer mellan de jag nämnde ovan! 

2. Tävling! Dela länken och gilla vår Facebook-sida så bjuder vi på en middag samt aktivitet för 4 personer (värde upp till 2000kr) 
Mer information hittar du på:
https://olearys.se/stockholm-mall-of-scandinavia/campaigns/antligen-mandag/

3. Varannan onsdag! Vi välkomnar er till vår AW, mellan 17.00-19.00! Det bjuds på lättare tilltugg. (till vänster om vår reception)

Gå gärna in och titta på hemsidan: 
https://olearys.se/stockholm-mall-of-scandinavia/

Kramar från Sara. 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden