Blogg

Hela 10% RABATT får du på Animail.se med min kod "Sara54"! 

2017-01-27

Hej mina fantastiska vänner!

Har precis kommit hem efter en 3-timmars långpromenad i snabb takt med min ena hund. Det bästa jag vet är vår tid tillsammans när bara han och jag hittar på något. Jag lever verkligen i nuet då, bara vi två existerar. Idag åkte vi in till stan och gick först till Fåfängan som har stans bästa utsikt och sedan runt hela söder. 

Jag vet att många av er som läser min blogg och hemsida har ett djur, en hund, katt eller något annat smådjur. Därför har jag inlett ett samarbete med Animail som jag själv köper produkter ifrån till mina hundar. Animail är mycket generösa och använder ni min kod ”Sara54” när ni beställer så får ni hela 10% Rabatt. Detta gäller hela februari och nya kunder på sitt första köp. Går att använda koden från idag. :) 

Animail.se är Sveriges största djuraffär. Har störst utbud av djurmat & tillbehör. Snabba leveranser fram till dörren. De har ett enormt sortiment! Finns allt för hund, katt, smådjur, fågel, fisk och reptil. Det finns också veterinär foder och en flik med alla olika märken om man önskar något speciellt. 

Beställer du hemleverans (utan kvittens) kostar det bara 39 :- om summan är över 500 kr. Annars 89 kr. Det går att hämta hos ombud också. Jag brukar alltid ta hemleverans, är så skönt att få hem 15 kg säckar till dörren. Du kan betala dina varor med betalkort, via direktbetalning, faktura och med avbetalning. Faktura- och avbetalning sker via Klarna. Praktiskt om man en månad har lite pengar att ta det på faktura. Djuren kommer först och måste ha vad dom behöver. Tycker jag i alla fall. 

Nu ska jag berätta vilka som är mina tio favoriter på Animail ! 

1. Viacutan Plus Pump 95 ml. 
Omega-3 och Omega-6 i flytande form. Upprätthåller en frisk hud. Viacutan Plus innehåller också olika naturliga antioxidanter som kan lindra inflammatoriska och allergiska hudreaktioner. Det är en pumpflaska och man kan ge det direkt på maten. Jag såg resultat på min Flatcoated retriver redan efter några dagar. Mycket glansig och mjuk päls. Tassarna blev fina också. Ett måste i mitt hem. 

 

2. Carnia Wolf Pressed stick White 20 cm 10-pack. Tuggben av hög kvalité.

 

3. Magnusson Hundgodis Kex 500 g. Har jag som mellanmål, beröm eller utflyktsgodis.


4. Tuggsko 12,5 cm. Finns i olika storlekar. En favorit och speciellt om jag lägger en köttbulle längst in i skon.


5. Trixie Tugg Frisbee 20 cm 10-pack. Jättekul att ha hemma. Jag kastar den och han fångar. 
Ibland vill han äta upp den. Gillar även att gå och bära en Frisbee. 


6. Bravo Tuggrulle Naturell med Torkad Kyckling 25 cm. Smakrik tuggrulle med torkat kycklingkött lindat runt. 


7. Dogman Hundpåsar med handtag 120 st. Hundpåsar måste man ändå ha. :) 


8. VGW-bälte Extension Röd. Populärt VGW-bälte som ger din hund avslappnade promenader utan drag i kopplet. Jag har flera hemma till mina hundar.


9. Fodertunna Nylon för 25 kg torrfoder. Rymmer hela 25 kg med praktisk bärrem! Superbra!


10. Royal Canin Maxi Adult 15 kg. Detta helfoder använder jag till mina hundar. Denna är för storvuxna raser, men Royal Canin har för alla åldrar och raser. Just denna säck är så skönt att få hem till dörren.

 
Jag vill bara säga att man bör vara med sin hund när man ger ett hundben, för det finns alltid en risk att det kan fastna i halsen. Tuggsko är också viktigt att vara närvarande när man ger sin hund det. Tuggknut är bra att vara försiktig med. Jag ger inte mina hundar ben med knutar. 

Det var några av mina favoriter! Gå in på http://www.animal.se och gör din beställning med min kod ”Sara54” som du får hela 10% rabatt med. Gäller hela februari. Skriv gärna och berätta vilka som är dina favoriter. Kanske jag har missat något som är bra! :) 
Mail:  sara.parleros@telia.com

Min kod skriver du i fältet ”Kampanjkod” och klicka på knappen ”Lägg till”. Rabatten dras av direkt. 

Sköt om er så hörs vi snart!

Ett citat ifrån mig:
”Dom som är osäkra på vad ”kvalitetstid” betyder,
behöver bara tillbringa några minuter med en hund!” 


 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden