En låt jag tycker mycket om också är "Calleth you, Cometh I" med The Ark. Jag var på deras sista konsert på Gröna Lund den 16 november 2011 och det var magisk! Riktigt magiskt! Tyvärr upplöstes The Ark sen men vi ser Ola Salo ibland. :)

 

 

 

Här kommer en till härlig, glad låt med The Ark! :)

 

När min äldsta son Alexander Pärleros fyllde 30 år överraskade vi honom. Han har haft en dröm att sjunga i ett pojkband och nu fick han det. :) Killarna hade tränat på dansen innan och kunde den, men jag tycker Alex hängde på bra utan att ha tränat. :) 

 

 

En låt som jag haft i mina spinningpass och som gör mig glad! Deltagarna brukade sjunga med i den. :)

 

 

Lyssna och njut...........

 

 

 

En annan låt som jag har haft i mina spinningpass, en glad härlig låt. Jag har varit spinningledare i ca 20 år, men slutade dec 2015 som det. Kanske kommer tillbaka. :) 

 

 

..... Även denna glada låt har vi cyklat till! :) Bra takt! 

 

 

Min äldsta son Alexander har ett band ihop med sin bästis som också heter Alexander. Här är en av deras första låtar. Idag är dom inte så aktiva med att skriva låtar...

 

 

SÅHÄR VILL JAG SE KONTAKTEN TILL DJUR!  

ALLT ÄR MÖJLIGT! :) 

 

När jag är hos tandläkaren och det gör ont så sjunger jag denna sång i huvudet och fokuserar på den. Funkar jättebra! :) 

 

 

En lugn bugg till denna låt är superhärligt! Foxtrot går bra också. En av mina favoriter på den tiden jag var ute mycket och dansade.... saknar det... får ta det tillbaka i livet. :) Att dansa med en kille som kan föra är magiskt! :) 

 

 

 Nu vill jag dansa! :)

 

 En fin låt att lyssna på och dansa foxtrot till :) Mysigt......

 

 

 Denna likaså...........

 

.... Också en härlig låt att dansa foxtrot till.......

 

 Klok Video! 

 

 

 

 Jag gillade Frans låt mycket på Eurovision 2016! Bra sväng! Fint leende har han! :)