Blogg

Testa HundBoxen GRATIS! Ingen bindningstid! 

2017-03-04

Hej mina fina vänner!

Att vi människor mår bra av att umgås med husdjur är ingen nyhet. Forskningen har länge visat hur husdjur kan göra människor friskare. Blodtryck kan sänkas och depression och stress kan minska. 

Jag personligen skulle aldrig klara av att inte ha en hund. För mig är det livskvalité på hög nivå. En ära att få vara matte till en hund och jag har sån tur att min Flatcoated retriver Molle och jag är så tajta. Men jag jobbar också för det varje dag. Det är som ett förhållande, inget kommer utan att man jobbar för det.

Det gäller att bjussa på sig själv till sin hund. Våga vara lite tokig och leka med hunden, göra roliga saker tillsammans. Använda sin mimik och skoja med hunden i vardagen. Ett tips är att leka med två roliga leksaker tillsammans med din hund. När din hund har den ena, då är den du har den roliga. På så sätt kommer hunden att älska dig för du är roligast.

Det finns så mycket man kan göra för att ha en bra relation med sin hund. Jag brukar tänka att två roliga saker varje dag ska jag göra med Molle, förutom långpromenaderna. Det kan vara alltifrån att göra sökövningar till att träna. Jag pratar mycket hela dagarna med honom också. 

Jag får också hem Duktig Vovve-boxen i mitten/slutet av varje månad. Fick en box hem häromdagen. Boxen innehåller både ätbart och leksaker. Molle och jag får en mysig stund tillsammans när vi öppnar boxen och tittar vad som finns i den. Vi är lika nyfikna båda två och det är alltid så spännande. 

I varje paket finns massor av spännande överraskningar som roliga leksaker, nyttiga godbitar och belöningar, hundben, hundprylar och mycket mer. Är det något man inte gillar så kan man alltid ge det till en hundkompis, men allt brukar gå åt. Det roliga är att leksakerna finns kvar när allt ätbart är slut. Går jättebra att ge bort till någon som har hund om du inte har någon själv. En superuppskattad present! 

Jag har inlett ett samarbete med HundBoxen och använder du min länk här får du första boxen GRATIS! (endast betala för frakten) Jag och Molle kan verkligen rekommendera dig att testa och se vad du tycker. Det är INGEN bindningstid så du har inget att förlora på att testa.

Så bästa hundälskare gå in på denna länk så får du första boxen GRATIS:

http://duktigvovve.se/?utm_source=Sara&utm_campaign=g&utm_medium=post 


Lycka till med din hund!

Kramar från er Sara.

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden