Blogg

700 kr rabatt på Aquatone! 

2017-05-08

Hej mina härliga vänner!

Hoppas att det är jättebra med er. I detta blogginlägg ska jag berätta om en fantastisk apparat som kan göra ditt liv bättre på många plan. Jag gick för ett par veckor sen en utbildning hos Boris Aranovich på Människans Resurser. Fick lära mig det viktigaste om Aquatone. Jag hoppas att jag kan hjälpa flera att få förbättrad hälsa med denna unika apparat. Är du intresserad när du läst detta att köpa Aquatone så har jag inlett ett samarbete med Boris och du får hela 700 kr rabatt. Då skickar du bara ett mail till mig så fixar jag det. 

Finns någon universell metod för att återställa hälsa, förebygga sjukdomar och bromsa åldrandet? Kan man med en och samma metod hjälpa vid sjukdomar och besvär i leder och ryggrad, vid kroniska besvär av alla de slag eller vid sjukdomar i ögat och allergier, sömnlöshet eller högt blodtryck eller minska rynkor på en åldrande hud?

Ja, det finns en sådan metod. Aquatone påverkar alla inre organ eller kroppsdelar och återställer normala funktioner i sjuka organ och system, hos de flesta av kända sjukdomar. Att så är fallet är visat av mer än 150 vetenskapliga studier och kliniska prövningar under 14 år. Aquatone stärker immunförsvarets förmåga att bekämpa infektioner och inflammationer av olika slag. Den kan minska eller helt eliminera besvär från en mängd sjukdomar. Behandlingar med Aquatone utförs inte bara när man har hälsobesvär utan även när man vill ta bort stagnationer från kroppen, rensa kroppen och bromsa åldrande processer.

Blodet och lymfan är helt avgörande roll för kroppens alla funktioner. Eftersom elektro-magnetiska strålar återställer vattenmolekylers resonansfrekvens hos blodet och lymfan, där dessa är ur balans, förbättrar det ämnesomsättningen, förkortar inflammatoriska processer och bromsar åldrandet. På denna sida kan du läsa uttalande om Aquatone:
http://aquatone.se/uttalande-om-aquatone/
Jag vill verkligen rekommendera er att gå in och läsa dessa uttalanden. Själv har jag precis börjat använda min Aquatone men är säker på att jag kommer att få resultat. 

Nu vill jag presentera Boris Aranovich som är forskare, upphovsman till flera hälsometoder samt författare. Han är även programledare för radioprogrammet ”Bättre och bättre dag för dag”. Han driver företaget Människans Resurser AB.

Boris metoder är innovativa och vetenskapligt belagda. Konceptet är skapat för att hjälpa kroppen att ta fram sina egna resurser för att behålla hälsan och stoppa åldrandet. 

Några frågor till Boris Aranovich……- Du sa på utbildningen jag var på att du vill bli 140 år. Vad gör du för att uppnå detta mål? frågar jag. 

- Hela konceptet bygger på arbete med cellerna, att förbättra cellernas miljö, förbättra transport för cellerna – blodkärlssystem, hjälpa kroppen att öka antalet goda bakterier som skyddar oss, förbättra cellernas funktioner genom att förbättra syreupptaget, näring upptaget och ge rätt näring. Allt det är huvudregler för föryngring, svarar Boris.

- Berätta kort om Föryngringsprocessen! 

- Utgå från huvudregler man följer upp konkret program som inpräglas i vardagsliv. Program bygger på arbete med Aquatone som ta bort stagnationer och förbättrar inre miljö, andnings övningar som förbättrar syreupptaget, aktiv vatten som förbättrar inre miljö och minskar fria radikaler, arbete med Triomed som förbättrar cellernas membran och ökar upptaget av näring och syre. Med hjälp av Aquatone ökar antalet goda bakterier i kroppen. Man lär sig kunskaper om rätt mat och näring för att på rätt sätt tillföra näring till kroppen. Viktigast av allt tänka rätt för att föryngra kroppen.

- Ditt livsmotto? undrar jag.

- För att förbättra livet – håll kontroll över din tänkande! svarar Boris. 

- Du sa att det är viktigt att äta surkål, varför? Någon speciell surkål? 

- Surkål är fermenterat mat som är bästa maten för goda bakterier!

- Vilka organ i kroppen och besvär kan Aquatone förbättra ? 

- Aquatone är universell apparat som återställer miljö i blodet , lymfa, vätskor, inre organ och kroppsdelar. Vill också påminna att apparaten inte är symptom dämpande, utan hjälper kroppen att förbättra läkningsprocesser.

- Tränar du och i så fall vad? 

- Promenader och arbete med ryggraden, annars följer jag upp konceptet som lär ut till andra.

- Tror du på ett liv efter döden? frågar jag. 

- Ja, jag tror att själen är evig och det finns reinkarnationer. 

Vill du köpa denna fantastiska apparat så får du hela 700 kr rabatt. Så istället för att betala 4900 kr betalar du 4200 kr. Det går att betala av på tre månader. Jag ser det som en försäkring till sig själv. Vi lägger ofta ner pengar på kläder, bilar, prylar etc och kanske cigaretter och alkohol, men borde istället lägga ner pengar på saker som kan förbättra vår hälsa, som gör att vi mår bättre. 

Skicka mig ett mail med ditt namn, adress, telnr och mailadress om du vill köpa Aquatone och få 700 kr rabatt.

Ha en underbar fortsatt vecka!
Kramar från Sara. 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden