Blogg

Att fånga någons intresse!

2016-10-27

Halloj mina fina! :)

Hur gör man för att fånga en tjej/killes intresse? Det är skillnad på att göra det via nätet och träffa någon IRL. Har du en person framför dig ser du kroppsspråket… leendet.. ögonen…hör hur personen pratar och ser hela kroppen. Jag kommer mest att fokusera på hur du fångar en persons intresse över internet.

Du kan bli kär i personen bakom tangentbordet. Du kan till och med falla för någon som du inte sett foto på. Man kan bli en riktig hejare på att uttrycka sig via skrift! Så mycket trevlig att dejta och träffas, när en vibration redan har uppstått över nätet. Jag har själv varit med om det så jag vet att det fungerar. Tänk på att en relation börjar med en konversation! :)

Innan du börjar skriva till någon på nätet bör du tänka på en jätteviktig sak: Börja inte LÖPANDE-BAND-DEJTA för det kan resultera i att du kommer få kvalitetsproblem till sist. Fokusera på en i taget annars tappar du lätt greppet. Visst är det trevligt att gå på dejt men det är väl inte själva dejtandet som är ditt syfte? Eller? Om du är ute efter att finna en partner bör du fokusera på EN PERSON I TAGET. När jag har nätdejtat har jag direkt slutat lära känna en kille när jag fått veta eller märker att han har flera på gång. Jag vill inte vara en i mängden! Jag vill känna mig unik för killen! 

När du skriver till han/ henne på nätet handlar det om att både bekräfta den andre och att förse dig själv med betydelsefull information. Du måste undersöka om det är rätt person för dig. Du behöver ställa rätt frågor och lyssna, förse dig med viktig information. Vem är denna kvinna/man? Vilka värderingar har hon/han? Det handlar inte bara om att den andre ska välja dig, du ska också göra ett val!

Ibland kan första intrycket lura dig så därför behöver du börja gräva lite mer, dvs konversera. När du ställer frågor visar du den andre att du uppmärksammar honom/henne, och vem vill inte bli uppmärksammad? Du visar intresse, visar att du vill lära känna personen. 

Tänk på hur du ställer frågorna, undvik de vanliga frågorna, gör om dom så du får fram värderingar och inte bara fakta. Jag vet att det kan vara svårt, men försök. Istället för att skriva ”Vad jobbar du med?” kan du skriva ”Varför valde du det yrket? Vad gillar du mest med ditt jobb?”. Eller istället för ”Vad ska du hitta på ikväll?” kan du skriva ”Hur skulle du vilja att kvällen blev om du fick använda din fantasi?” 

Var inte rädd att berömma och ge komplimanger i lagom dos. Skryt inte för att få personen. Var lite unik. Stick ut och du fångar intresset. Och börja inte med att skriva om sex vilket jag har upplevt att en del killar gör. Då får jag ingen känsla att dom är seriöst intresserad av ett förhållande. Sex kommer längre fram när man har dejtat. 

Låt honom/henne veta att du är intresserad. Lyssna och låt honom/ henne få berätta om sig själv. Gör konversationen trevlig och gärna med lite skämt i. Blotta dig inte totalt, spar lite spänning till senare tillfällen. Du behöver också vara klar med tidigare relationer och må bra med dig själv innan du börjar nätdejta. Veta vad du vill, ha klart med dina framtida mål i livet. Och när det känns bra på nätet inbjud person att träffas IRL på en dejt. 

Lycka till! Kom ihåg: Ingenting är omöjligt, men en del saker tar lite längre tid! :) 

Kramar från Sara. 

 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden